LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Outdoor Helper – Ryggsekk

Utendørsaktiviteter er en gruppe sportsbegivenheter med opplevelsesopplevelser eventyr holdt i et naturlig miljø, inkludert jakt, skyting, fiske, bueskyting, skarpskyting, taktikk, fjellklatring, fotturer etc. interessante prosjekter, de fleste av utendørsgjenstandene er utfordrende og ekspedisjonsbaserte med mye entusiasme og spenning, som omfavner naturen og utfordringene.I løpet av turen kan alle kose seg og få næring fra naturen.Så, dette er hvordan du får en fantastisk ryggsekk i det skiftende utemiljøet, har blitt et problem.Fremveksten av ryggsekker gjør dette problemet til en perfekt løsning.

* Jaktryggsekk
tilbake (1)

Jaktaktiviteter skjedde for det meste i ville steder, veiene er robuste, transport er ikke praktisk, så en fantastisk jaktryggsekk for alle jegere er nødvendig.
Fra stoffkonstruksjon/tetthet/vekt/PVC-belagt/TPU-laminert etc.detaljer vil vi se den forskjellige kvaliteten, vanligvis jaktryggsekk for det meste med anit-kuttet, ripebestandig, vanntett (vanligvis 3 nivåer, for 3000mm/1000gr/m2, 5000mm/ 3000gr/m2 og 8000mm/5000gr/m2), med stor kapasitet og visdomsdesign for å forstørre fyllingsplassen, brukt til forskjellige dårlige miljøer og spesielle forhold.

* Sammenleggbar fiskekrakk/ryggsekk
Fiske er en gunstig friluftsaktivitet, og sammenleggbar fiskestoll/ryggsekk er den mest populære bagen.Når den er åpen, kan du se at det er en krakk, du kan sette den ned for å fiske, også ryggsekken kan inneholde fiskefôr, fiskekrok, notatbøker, penner, capser, klær osv. fiskeverktøy og daglige nødvendigheter, det er et multifunksjons fiske stol som tåler maks 100KGS.
Rørkvalitet for det meste stål 14-25mm og aluminium 19-25mm, rørtykkelse 1,2mm.

tilbake (2)

 

*Taktikk ryggsekk
Hele ryggsekkens design ser lett og kompakt ut.Skulderremmen har et opphengt pustende ryggsekksystem som kan redusere trykket for skulder og rygg.Innsiden av skulderremmen er for det meste mesh-stoff som kan øke ventilasjonen.Vanligvis på sidene er det to lommer som kan inneholde vannpose, notatbøker eller noe annet praktisk.Forsiden, vanligvis er det mange trenser som kan henge tilbehør praktisk.Nederst er det maljer, slik at den kan ventilere for veskeprodukter, også med midjebelte for å være mer komfortabel.

tilbake (3)

Nedenfor er våre produserte stiler, ta gjerne kontakt hvis du er interessert.

tilbake (4)


Innleggstid: 21. oktober 2021