LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Jaktkunnskap i verdensomspennende land

Jaktreise er en gunstig sport i europeiske, Afrika, Canada og USA etc. land, europeisk jaktkultur er: hjortejegeren er kongen, villsvinjegeren er helten, og den rette mannen må ikke samle på kaniner.
bilde1
Hvert land har sine egne unike regler, men alle følger tre grunnleggende prinsipper: For det første for å forhindre gjensidig skade ved uhell mellom jegere, for det andre for å forhindre selvskading av jegere, og for det tredje for å forhindre skade fra byttedyr.Alle land legger stor vekt på dette.
bilde2
I dag er den tradisjonelle måten å drepe rødrev med hunder i utgangspunktet forbudt i Storbritannia, men bruk av hagler for å høste rødrev er fortsatt tillatt.Den britiske kongefamilien er den mest lojale støttespilleren til jaktbevegelsen.
Du vet, hvis en jeger med jaktkort blir funnet i fyllekjøring i Tyskland, kan politiet inndra hans våpen og jaktkort på grunn av fyllekjøring.Etter deres mening fortjener ikke folk som drikker og kjører bil å eie våpen, enn si delta i jakt.
bilde3
Det er et stort antall ville elg- og reinsdyrbestander i Sverige, og myndighetenes kontroll med indikatorene er ikke streng, men det kreves først registrering i tide etter at jakten er avsluttet.Ledelsen av regjeringene i de nordiske landene er faktisk mer buddhistisk, men heldigvis er kvaliteten på innbyggerne også høy, de kommer veldig harmonisk overens, men det er også individuell ikke-standard atferd.Derfor fastsetter den svenske regjeringen at all jakt skal utføres på privat territorium, og all jaktvirksomhet er forbudt på offentlig territorium.
bilde4
Som jeger er det å være kjent med det juridiske og kulturelle miljøet på jaktstedet et svært viktig skritt, slik at du kan få muligheten til å delta i trygg jakt i flere land og regioner, og dele din lykke og høsting med din familie og venner.


Innleggstid: mai-07-2022